چهارشنبه 4/7/86
ورزشگاه: تودوروکی
ساعت: 30:13
چارچوب: دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا
میزبان: کاوازاکی فرونتال
میهمان: سپاهان اصفهان
داور: سعد کمیل
کمک ها: مراد یاسر احمد و الوهدیان فؤاد
اخطار: عبدالوهاب ابوالهیل و محسن بنگر (سپاهان)
اخراج: -
پنالتی ها: جونینیو، گانادا، اوهاشی و ترادا (کاوازاکی)، هادی عقیلی، محرم نویدکیا، عبدالوهاب ابوالهیل، فرشاد بهادرانی و جلال اکبری (سپاهان)
کاوازاکی: اجی کاواشیما، هایروکی ایتو، یوشینوبو مینووا، شوهی ترادا، هیرویوکی تانی گوچی، مگنوم تاوارس، کنگو ناکامورا (ماساهیرو اوهاشی 95)، یوسوکه موری (یوسوکه ایکاوا 74)، کازوهیرو ماراکای، کارلو جونینیو و یونگ ته سه (کازوکی گانادا 106)
سپاهان: عباس محمدی، حمید عزیززاده، هادی عقیلی، محسن بنگر، محرم نویدکیا، جلال اکبری، حسین کاظمی (ابراهیم لوینیان)، عبدالوهاب ابوالهیل، سعید بیات، احسان حاجی صفی (فرشاد بهادرانی 91) و عماد محمد رضا (محسن حمیدی 71)
وقتی سوت پایان بازی سپاهان- کاوازاکی (دور رفت) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به صدا درآمد کمتر کسی شانس صعود را برای سپاهان در دور برگشت متصور می شد اما همان روز لوکا بوناچیچ که در کار خود خبره و استاد است و نشان داده که مرد عبور از جاده های صعب العبور است گفت شانس صعود برای هر 2 تیم به یک اندازه است.
سعد کمیل سوت آغاز دیدار را به صدا درمی آورد اما پیش از سوت، گوش تمام بازیکنان پر شده از صدای تشویق یکصدای 13000 نفر که اکثر آنها پیراهن های یکرنگ به تن کرده اند و بی محابا تیم مورد علاقه خود را تشویق می کنند. بدون شک جو ورزشگاه بسیار سنگین تر از جو ورزشگاه یکصدهزارنفری آزادی بود.
در همان ابتدای بازی بازیکنان کاوازاکی به سرکردگی ناکامورا حملات پرشماری را از کناره های خط دفاعی سپاهان آغاز کردند که در دقیقه 5 بازی شوت سنگین ناکامورا نویدبخش یک روز پرکار برای خط دفاع و دروازه بان سپاهان بود. روند حملات کاوازاکی، سپاهانی ها را بر آن داشت تا خودی نشان بدهند و آنها نیز به سوی دروازه تیم کاوازاکی حمله ور شدند که حاصل این حملات چند ضربه پیاپی کرنر بود که یکی از این ضربات با ضربه سر بنگر روی سر عمادرضا فرود آمد و وارد دروازه شد ولی شادی این گل زیاد طول نکشید چون دست سعد کمیل به نشانه آفساید بالا رفته بود.
ژاپنی ها با ترکیب 3-3-4 وارد زمین شده بودند و ناکامورا، مگنوم، جونینیو و یونگ تسه با تشکیل مربع و مثلث هایی که در میان مدافعان پرشمار سپاهان به وجود می آوردند سعی می کردند راهی به دروازه عباس محمدی بیابند. حاصل این اشکال هندسی در نیمه اول چندین موقعیت گل بود که بیشتر آنها در نهایت با هنرنمایی جونینیو و فوق واکنش های عباس محمدی که ستاره میدان بود به پایان رسید. اکثر حملات کاوازاکی در نیمه نخست بین دقایق 30 تا 45 بود البته در دقایق 25 و 26 دو موقعیت خوب گلزنی روی پاس های بی نقص محرم نویدکیا نصیب عماد رضا شد که از این فرصت ها نتوانست به درستی استفاده کند.
دیروز حسین کاظمی مانند دور رفت بازی کم فروغی را از خود به نمایش گذاشت تا در اوایل نیمه دوم لوکا را به این کار وادارد تا او را از زمین بیرون بکشد و ابراهیم لوینیان را جایگزین او کند. از سپاهانی که از آغاز بازی با ترکیب 1-5-4 وارد زمین شده بود انتظار یک بازی تهاجمی نمی رفت اما با تعویض های بوناچیچ اینگونه به نظر می رسید که تعدد یاران دفاعی این تیم شاید برای سپاهان دردسرساز شود. پس از اضافه شدن محسن حمیدی و بیرون رفتن عمادرضا، یاران سپاهان در چند صحنه ناهماهنگ کار کردند و این عدم هماهنگی توپ را نصیب مهاجمان کاوازاکی کرد که باز هم درخشش عباس محمدی و بخت و اقبال بلند او مانع از رسیدن کاوازاکی به گل شد. اکثر دقایق نیمه دوم توپ در میانه میدان گردش داشت.
دو تیم در 90 دقیقه راهی برای رسیدن به دروازه ها نیافتند و کار به وقت اضافه کشیده شد که در وقت اضافه هم فقط یکی دو موقعیت کاوازاکی قابل توجه بود.
کار به ضربات پنالتی کشیده شد و هنوز صدای هواداران آبی پوش تیم کاوازاکی گوش کرکن است. بدون شک در ضربات پنالتی نفس بسیاری از هموطنانمان در سراسر دنیا در سینه حبس بود تا نتیجه کار را ببینند که ضربه تاناگوچی که با برخورد به تیرک دروازه به بیرون رفت خیال همه را راحت کرد و بعد از آن ضربه جلال اکبری راه صعود تیم های ایرانی را پس از 6 دوره به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا هموار ساخت.